Mezoterapija

A – LICE

Mezoterapija je primena mezoterapijskih koktela koji su bogati sa hijaluronskom kiselinom i vitaminskim kompleksom, ali pored njih sadrži i minerale i aminokiseline. Kokteli se aplikuju na i u kožu, sa ultra tankim i kratkim iglama, a dubina same aplikacije zavisi od efekta koji želimo da postignemo. Preporuka je da se prvog meseca terapije urade 3 tretmana, a potom se lice održava sa 1 tretmanom mesečno. Pored kože lica mogu da se tretiraju i koža vrata, dekoltea i šaka.
MEZOGLOW – je neinvazivna metoda pa samim tim i bezbolna. Lice dobija lep, odmoran izgled, tzv. holivudski sjaj. Koža je jedra i ishranjena. Ovom tehnikom se lice ishranjuje i sprečava se stvaranje novih bora.
MEZOLIFT – podrazumeva aplikaciju mezoterapijskih koktela dublje u kožu. Koža se ishranjuje, a već prisutne bore postaju manje uočljive.


B – TELO

Mezoterapijski kokteli se mogu primenjivati i na drugim delovima tela. Njihov sastav je naravno drugačiji od onih koje koristimo za lice.  Kokteli koje koristimo za telo u sebi sadrže lipolitike te u zavisnosti od želje mogu se smanjivati obimi pojedinih regija, a sa plićom aplikacijom delujemo i na sam celulit. Preporuka je da se u jednom ciklusu uradi od 8 do 12 tretmana, što zavisi od vrste i količine prisutnog celulita. Mezoterapija se uspešno kombinuje sa drugim tretmanima u borbi protiv celulita. Čak se radi bržeg postizanja željenog efekta i savetuje primeni pojedinih takvih metoda (limfna drenaža, laser, vakuum...).

Najnovije na sajtu

Popularno