Glavna stranica

SAMO KOD NAS: ULTRAZVUČNI PREGLED PLUĆA!!!

Cenovnik usluga Poliklinike Pekić

Poliklinika Pekić je privatna zdrastvena ustanova koja se nalazi u centru Novog Sada, u Grčkoškolskoj br.3. Imamo stalno zaposlene internistu-kardiologa, hirurga, radiologa i dermatovenerologa, kao i veliki broj saradnika lekara specijalista raznih specijalnosti.

Zamišljena je i organizovana tako da pacijentima pruži sve potrebne usluge na jednom mestu. Od pregleda lekara specijaliste do svih dijagnostičkih pretraga, laboratorijskih analiza i zaključno izveštaja lekara- specijaliste i ako je potrebno hiruške intervencije.

Internističko-kardiološka ordinacija je opremljena za kompletno neinvazivno kardiološko ispitivanje: ultrazvuk srca (ehokardiografija srca), test opterecenja, Holter monitoring EKG i Holter krvnog pritiska.

Na ultrazvucnom aparatu se može snimiti, ne samo ultrazvuk srca, nego i ultrazvuk kompletne moždane cirkulacije, a takodje, i ultrazvuk arterija i vena ekstremiteta. To je važno za obolele od ishemijske bolesti srca, srčanih mana i oboljenja zalizaka srca, kod bolesnih od moždanih udara (šlog), dijabetičara i drugih bolesti koje se javljaju sa odredjenim stepenom zapušenja krvnih sudova.

Najnovije na sajtu

Popularno